> Activitati sportive pentru excursii si tabere scolare | Tabere scolare si excursii scolare pline de invatatura
Activitati

activitati inalte

Chiar daca la satul de vacanta integro se inregistreaza activitate inca din 1990, prima proba sportiva inalta construita a fost in 1997, an dupa care au urmat mult mai multe constructii de acest gen. Integro se considera  drept prima unitate turistica din Romania care a implementat in cadrul…

activitati joase

Datorita faptului ca primele activitati joase au fost construite o data cu cele inalte, adica in 1997,  ne permitem sa spunem ca suntem prima unitate turistica din Romania ce a implementat activitati de team building in cadrul activitatilor de agrement. Mentionam printre acestea:  platformele maritime…

baza sportiva

S-a incercat de-a lungul timpului o continua expansiune in ce priveste baza sportiva a Satului de Vacanta Integro, incercand sa se aduca ceva nou in fiecare an. In cadrul Satului de Vacanta Integro se pune la dispozitia participantilor la tabere de copii, excursii scolare si de weekend o…

cantonamente

trasee

Armonia, buna intelegere in cadrul unei comunitati, lucrul in echipa si comunicarea de calitate sunt lucruri de care ar trebui sa se bucure orice comunitate civilizata. Satul de Vacanta Integro doreste ca prin gama variata de activitati pusa la dispozitia participantilor , sa dezvolte dinamica grupurilor participante la tabere de copii si excursii de weekend, a abilitatilor sportive si nu in ultimul rand a cresterii respectului fata de sine si de altii. Totodata prin practicarea activitatilor de team building in randul copiilor se pot obtine rezultate pozitive in bunul mers a relatiilor din clasa, sau din mediul in care activeaza copii.

Activitatile Satului de Vacanta Integro se impart in 2 categorii bine definite si anume: activitati inalte (care necesita supraveghere continua din partea instructorilor specializati) si activitati joase care nu necesita echipament de protecti. In ce priveste categoria activitatilor inalte mentionam: 2 ziduri de alpinism cu prize din piatra, cel mai inalt fiind de 21m, 1 zid de alpinism din cauciucuri,  tiroliane de diferite lungimi, scara uriasa, cursul autonom cu obstacole la o inaltime medie de 15 m si altele.

Pentru participantii la excursii scolare ce nu gusta activitatile la inaltime Satul de Vacanta Integro pune la dispozitie echipament de paintball, arcuri si sageti pentru practicarea tirului, terenuri de baschet, fotbal, volei pe nisip si echipamentele necesare practicarii acestor sporturi + multe altele.

Pentru copiii mici, Satul de Vacanta Integro a pregatit un spatiu de joaca dedicat cu tobogan, hinti, groapa cu nisip, etc. In acelasi timp, in curte sunt montate doua tirolianele care pot fi utilizate de participantii la taberele scolare de orice varsta inclusiv de copiii mici.

In vederea intampinarii organizatorilor de tabere de copii si excursii scolare iubitori de drumetii montane, avem o serie de trasee in diferite zone turistice, cu grade de durata si de dificultate diferita. Va punem la dispozitie, harti, coordonate gps, poze dar si un instructor care sa va insoteasca pentru o parcurgere in siguranta a traseului ales.