> Activitati sportive inalte ce se aplica in taberele scolare | Tabere scolare si excursii scolare pline de invatatura

Activitati inalte

Activitati ce necesita echipament de protectie

Activitati inalte

Chiar daca la satul de vacanta integro se inregistreaza activitate inca din 1990, prima proba sportiva inalta construita a fost in 1997, an dupa care au urmat mult mai multe constructii de acest gen. Integro se considera  drept prima unitate turistica din Romania care a implementat in cadrul perimetrului sau activitati sportive de agrement de genul curselor cu obstacole la sol, a tirolianei, a cursului cu obstacole la inaltime si altele.

Printre elementele inalte ce pot fi remarcate si puse la dispozitia organizarii de tabere de copii enumeram: swing, 3 tiroliane , un curs autonom la inaltime, un curs autonom pentru copii, 3 ziduri de alpinism (doua cu prize din piatra si unul din cauciucuri) cel mai inalt atingand inaltimea de 21m, scara uriasa, turn de lazi, si altele. Activitatile enumerate necesita supraveghere continua din partea unui instructor integro, iar in cadrul lor se folosesc echipamente specifice de asigurare. In acest fel puteti fi siguri ca micii participanti la tabere de copii sau excursii de weekend sunt in siguranta.

Nu toate elementele se preteaza tuturor varstelor, insa la comun acord cu indrumatorii alegem elementele cele mai potrivite in asa fel incat si copiii dar si indrumatorii sa aiba un timp de neuitat in tabara organizata la satul de vacanta Integro.