> Team building pentru copii in cadrul taberei scolare integro | Tabere scolare si excursii scolare pline de invatatura

Lianele

Aceasta activitate este alcatuita dintr-un cablu de otel montat intre doi copaci la o inaltime de aproximativ 2,5m. Din metru in metru pe acest cablu sunt montate franghii textile, in pozitie verticala, in asa fel incat participantii la tabere scolare si escursii sa poata sa ajunga cu mainile la ele. Exact sub acest ansamblu este montat un alt cablu dar la o inaltime de aproximativ 15 cm de la pamant. Participantii la excursii scolare trebuie sa paseasca pe cablul de otel care este la 15 cm inaltime si sa se tina cu mana de liane (franghiile textile verticale), pasind si echilibrandu-se cu lianele pe care le gasesc din metru in metru.

Lianele se pot parcurge si in echipe de 2 persoane care se tin de mana, astfel, 2 persoane vor avea doar 2 maini disponibile pentru a se ajuta cu lianele. Acest mod de a parcurge elementul necesita o mai buna coordonare, rabdare si comunicare.

 Activitatea are scopul de a traversa cablul de circa 10 m lungime, in echipe de cate 2, cu ajutorul coechipierului si a lianelor, fara a atinge solul cu diferite parti ale corpului. Activitatea nu necesita in mod obligatoriu supraveghere din partea unui instructor al satului de vacanta integro.