> Team building pentru copii in tabara de copii integro - turnul de cauciucuri | Tabere scolare si excursii scolare pline de invatatura

Turnul de cauciucuri

Aceasta activitate de team building este formata dintr-un stalp de lemn de 4m infipt in pamant si din multe cauciucuri de masina. Elementul de team building se preteaza pentru dezvoltarea cooperarii si lucrului in cadrul echipei. Cauciucurile si stalpul de lemn din cadrul acestei activitati se pot folosi in mai multe moduri:

Introducerea cauciucurilor pe stalpul de lemn
Scoaterea cauciucurilor de pe stalp
Construirea unei piramide din cauciucuri
Urcarea tuturor mebrilor echipei pe un singur cauciuc pentru 3 secunde.

Functie de timpul  pe care echipa il are la dispozitie se pot parcurge unul sau toate  exemplele de mai sus. Se incurajeaza totodata gasirea de noi provocari si modulatii ale activitatii ce include aceste cauciucuri. Pentru ca activitatea sa aiba sens intreaga echipa ce participa la tabara sau excursie trebuie sa contribuie la indeplinirea activitatilor. Se recomanda  cuplarea acestui element cu alte elemente din categoria activitatilor joase.

Activitatea nu necesita supraveghere din partea instructorilor integro si se poate practiva atat in tabere de vara cat si in tabere de iarna si excursii de weekend.