> Team building pentru copii in excursii scolare - zidul mic | Tabere scolare si excursii scolare pline de invatatura

Zidul mic

Zidul mic este un element care pune la mare incercare intreaga echipa. Necesita creativitate, sclipire, comunicare, coordonare si gandire strategica. Activitatea este reprezentata de un zid de lemn de circa 4m inaltime, care nu are nici o priza pentru escaladare, are o suprafata neteda. Fiecare membru al echipei trebuie sa treaca peste acest zid, iar odata trecut de partea cealalta participantul la escursie nu se mai poate intoarce la punctul de pornire decat coborand pe zid inapoi.

Pe partea opusa a zidului, in partea superioara, exista o platforma pe care pot sta maxim 2 persoane care doresc sa ajute participantii ce urca de jos. Fiecare participant la excursii scolare, odata ajuns pe platforma trebuie sa coboare pe sol cu ajutorul scarii cu care e prevazuta platforma. In cazul acestui element de team building este foarte importanta gandirea strategica in stadiul incipient pentru a vedea cine parcurge primul si cine ramane la sfarsit. Din pricina complexitatii fizice si mentale necesara parcurgerii elementului, nu se recomanda practicarea lui de catre copiii sub 14 ani.

Pentru parcurgerea acestui element nu este obligatorie prezenta si coordonarea vre-unui instructor din cadrul integro

Informam participantii la tabere de faptul ca acest element a fost reconstruit si repozitionat din punct de vedere al locului la sfarsitul sezonului 2012.