> Cantonamente sportive in baza sportiva de la Integro | Tabere scolare si excursii scolare pline de invatatura

Cantonamente sportive

Satul de vacanta integro este locul ideal pentru organizarea de cantonamente si retreat-uri sportive. Complexul are aproape 3 hectare si se afla in inima muntilor intr-o oaza de liniste si de puritatate a aerului, vecinii sunt indepartati, paraul salard isi are cursul prin curtea satului de vacanta, iar asta il face sa fie in topul alegerii celor doritori in vederea organizarii de cantonamente sportive.

Diversitatea de activitati sportive in aer liber este un factor decizional atunci cand vine vorba de organizarea unui cantonament sportiv. Daca e sa vorbim de activitati sportive, satul de vacanta pune la dispozitia organizatorilor de cantonamente 2 instructori specializati in activitati sportive, in special in cele ce necesita supraveghere, adica cele ce se desfasoara la inaltime.

In ce priveste locurile de cazare cu privire la organizarea unui cantonament, Satul de Vacanta Integro pune la dispozitia celor interesati 4 cabane cu o capacitate totala de 130 de locuri. Mentionam ca pe timul iernii nu este disponibila decat hostelul care are capacitatea de 80 de locuri. In interiorul hostelului de 80 de locuri se afla o sala de mese de 130 de locuri care poate fi transofrmata in circa 5 minute intr-o sala de intalniri. In aceasta sala de intalniri se poate pune la dispozitie, videoproiector, ecran de proiectie, statie amplificata de sunet cu boxe, dvd-player, televizor, etc.

Mancarea este un alt element de care suntem mandrii deoarece este preparata cu atentie, din produse proaspete si de calitate, gustul acesteia fiind exceptional. Avem un meniu standard la rubrica organizare, insa daca se doreste altceva decat ceea ce se gaseste in meniu se poate discuta pe marginea acestor lucruri.

Cel mai apropiat magazin este la 7 km, iar cea mai apropiata discoteca la 25, ceea ce face din acest complex un loc ravnit pentru organizarea de cantonamente sportive datorita izolarii fizice si deconectarii de la problemele cotidiene in vederea pregatirii competitionale.

Cu alte cuvinte, daca va doriti organizarea unui cantonament reusit, Satul de Vacanta Integro este solutia